Universitat Rovira i Virgili

Estudiants de 1r de nou accés

BENVINGUTS I BENVINGUDES A L'ETSE!

A continuació us donem la següent informació de cara a l'inici del curs 2022-23 per als graus de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE):

Continguts

Informació sobre la matrícula - Sessió informativa de l'ETSE

La matrícula s'inicia el 15 de juliol (i pel setembre el dia 28) i des de la Secretaria de Gestió Acadèmica de Campus us enviaran informació específica a cadascun/a, però podeu consultar la informació general.

Seria convenient que, previ a la matrícula, consulteu la Guia Docent. És en aquest document on podeu trobar totes les assignatures que formen els plans d'estudis i la informació relacionada.

El dia 14 de juliol a les 10h, es farà una sessió informativa online sobre l'organització dels grups de classe magistral, de problemes o de laboratori de cada assignatura. Això us hauria de facilitar confeccionar el vostre horari i per tant, ajudar-vos en la matrícula. Cada Grau o agrupació de graus tindrà una sala virtual diferent que es farà pública aquí mateix el 14 de juliol a les 9h. Excepte el Grau d'Enginyeria Matemàtica i Física, i Dobles graus que només tenen un grup de matrícula, i per tant no es pot triar.

Bàsicament, el que es tractarà és el que s'explica en aquest document de recomanacions:

Sales online per a la sessió informativa

Les sales online ja no estan disponibles.

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a la Secretaria de Gestió Acadèmica del Campus Sescelades, unitat de matrícula: matricula.scs(ELIMINAR)@urv.cat

Pujar

· · ·

Calendari acadèmic, horaris de classe i calendaris d'exàmens de l'ETSE

A la web de l'Escola podreu trobar informació actualitzada del calendari acadèmic, dels horaris de classe i dels calendaris d'exàmens. Us recomanem que reviseu la informació tot just abans de l'inici de les classes, ja que hi poden haver variacions.

Per qualsevol altre dubte, suggeriment o queixa, sempre ens podeu contactar a través de la Bústia de contacte.

Pujar

· · ·

Credencials institucionals URV

Quan us hàgiu matriculat, la URV us assignarà un usuari i una adreça de correu electrònic, que estaran disponibles aproximadament 24h després de fer efectiva la matrícula. La informació se us enviarà a l'adreça electrònica que heu informat.

L'usuari us dona accés, entre altres coses, a la intranet de la URV, intranet de l'ETSE i al Campus Virtual Moodle. L'adreça de correu us dona accés a una bústia electrònica, on rebreu tots els comunicats oficials des de la URV i el professorat.

ÉS MOLT IMPORTANT que:

  1. Activeu el correu electrònic i l'accés al Campus Virtual
  2. Consulteu sovint el correu d'estudiant URV
  3. Feu tots els tràmits a través d'aquest correu URV

Codi d'Usuari i Claus d'accés inicials El codi d'usuari és el vostre NIF/NIE/Passaport (NIF format 12345678-A) i la clau d'accés inicial serà la data de naixement en format DD-MMM-AA. Exemple: 02-MAI-78. El mes MMM pot ser GEN, FEB, MAR, ABR, MAI, JUN, JUL, AGO, SET, OCT, NOV, DES.

Adreça de correu electrònic Normalment té el format nom.cognom@estudiants.urv.cat (amb petites variacions segons la casuística del nom de l'estudiant) i la mateixa clau d'accés que l'usuari URV.

Pujar

· · ·

Jornada d'acollida de l'ETSE

El divendres 9 de setembre es realitzarà la Jornada d'Acollida (assistència obligatòria) a l'ETSE per a les següents titulacions:

IMPORTANT:

La Jornada d'Acollida és una activitat que té com objectiu orientar-vos en el funcionament del centre i la Universitat en general. Forma part del pla d'acció tutorial de l'ETSE, que inclou les sessions de tutoria acadèmica a les que haureu d'assistir durant la vostra carrera i per aquest motiu té caràcter obligatori.

PROGRAMA DE LA JORNADA D'ACOLLIDA

Hora Activitat
09:00 - 10:00 Presentació del Centre i de la titulació
10:00 - 10:30 Què pot fer el Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació per vosaltres?
10:30 - 11:00 Què pot fer el Servei Lingüístic de la URV per vosaltres? Què necessiteu al Grau?
11:00 - 11:30 Primera sessió de tutoria

Per a qualsevol necessitat de contactar amb el centre per a qualsevol dubte o aclariment, que no sigui sobre la matrícula, us podeu adreçar a l'Oficina de Suport a la Direcció: osd.etse(ELIMINAR)@urv.cat

Pujar

· · ·

Classes de síntesi de l'ETSE

Del 5 al 16 de setembre (ambdós inclosos) es realitzaran el que anomenem classes de síntesi (o curs zero), que pretenen sintetitzar els coneixements de Matemàtiques i Física que hauríeu de tenir assolits de la vostra etapa acadèmica anterior. Aquestes classes no suposen cap cost afegit a la matrícula i no és obligatori assistir-hi.

Qui recomanem que assisteixi a les classes de síntesi?

Un cop hàgiu formalitzat la matrícula, al cap d'aproximadament un dia podreu accedir al Campus Virtual de la URV amb el vostre usuari i clau d'accés institucionals que us hauran assignat. Allí trobareu els dos espais CURS ZERO, on tindreu tota la informació sobre el desenvolupament d'aquests cursos. Aquest any, el format serà híbrid: del dia 5 al 8 es faran presencialment i del 12 al 16 es faran en línia, per poder compatibilitzar-los amb l'assistència a les classes ordinàries.

L'horari i aula d'aquestes classes depenen del Grau on us hàgiu matriculat:

Si algú està matriculat en un Grau que no apareix en aquesta llista i compleix algun dels 5 criteris indicats anteriorment, que es posi en contacte amb la secretària acadèmica de l'ETSE: setse(ELIMINAR)@urv.cat

Pujar

· · ·

Classes de fonaments de futurs estudiants del GEMiF

Del 5 al 8 de setembre farem unes sessions per aclarir alguns continguts fonamentals per facilitar el començament del GEMiF. Totes les sessions seran a l'aula 213. L'horari serà el següent:

Pujar

· · ·

Tutoria acadèmica de l'ETSE

El tutor/a és un/una professor/a del centre que us permet disposar d'un suport continuat, per tal de donar resposta als problemes i necessitats relacionats amb la vida universitària.

L'assignació del tutor/a es fa als pocs dies de formalitzar la matrícula. Cada estudiant té assignat el mateix tutor/a mentre estigui matriculat al mateix Grau. Després de la matrícula tindreu accés al Campus Virtual, on podreu accedir al material de les assignatures i també a l'espai de Tutoria Acadèmica, des del qual podreu interactuar amb el vostre tutor/a.

Trobareu les dades de contacte del vostre tutor/a a l'espai Moodle de tutories i a la web del seu departament:

A la Jornada d'Acollida es realitzarà la primera sessió de tutoria, en la que el/la tutor/a us explicarà la utilitat de les tutories durant la vostra estada a la Universitat i les sessions de tutoria anuals a realitzar. També podreu consultar tots els dubtes que tingueu en referència als ensenyaments de l'ETSE, el Campus, els aularis i laboratoris, els serveis que ofereix la URV, l'avaluació continua, etc. Habitualment hi haurà 3 sessions de tutoria durant el curs: a l'inici, al final del primer quadrimestre i al final de curs. A banda d'aquestes sessions, podeu contactar amb el tutor/tutora en qualsevol moment en què us sigui necessari. Durant la carrera podreu comentar a les sessions de tutoria temes com les assignatures optatives, la mobilitat a l'estranger, la realització de Pràctiques Externes, el desenvolupament del Treball Fi de Grau, etc.

Podeu trobar més informació en quant a les tutories aquí.

Pujar

· · ·

Inici de les classes de l'ETSE

El dia 12 de setembre s'iniciaran les classes de les assignatures de primer curs. A l'espai de cada assignatura del Campus Virtual, trobareu la informació que el professorat cregui convenient.

Cada assignatura té un horari per fer classes de teoria, de problemes i/o de laboratoris. Cada tipus de classe té assignat per normativa un nombre màxim d'assistents.

Pujar