Universitat Rovira i Virgili

CAT   ESP   ENG  

Estudiants de 1r de nou accés

BENVINGUTS I BENVINGUDES A L'ETSE!

A continuació us donem la següent informació de cara a l'inici del curs 2020-21 per als graus de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE):

Per al cas de la Doble titulació de Grau d'Administració i Direcció d'Empreses i Tècniques de Desenvolupament d'Aplicacions Web i Mòbils (GADE+GTDAWiM), que es fa conjuntament entre la Facultat d'Economia i Empresa i l'ETSE, es gestiona des de la Facultat d'Economia i Empresa. Allí trobareu tota la informació.

· · ·

Informació sobre la matrícula - Sessió informativa de l'ETSE

A causa de l'emergència sanitària provocada per la COVID-19, aquest curs 2020-21 la matrícula s'inicia el mes de setembre i des de la Secretaria de Gestió Acadèmica de Campus us enviaran informació específica a cadascun/a, però podeu consultar la informació general.

Seria convenient que, previ a la matrícula, consulteu la Guia Docent. És en aquest document on podeu trobar totes les assignatures que formen els plans d'estudis i la informació relacionada.

El dia 3 de setembre a les 10h, es farà una sessió informativa online sobre l'organització dels grups de classe magistral, de problemes o de laboratori de cada assignatura. Això us hauria de facilitar confeccionar el vostre horari i per tant, ajudar-vos en la matrícula. Cada Grau tindrà una sala virtual diferent que es farà pública aquí mateix el 3 de setembre a les 9h. Bàsicament, el que es tractarà és el que s'explica en aquest document de recomanacions:

Sales online per a la sessió informativa

Els enllaços a les sales es faran públics el dia 3 de setembre a les 9h

Més endavant es tornaria a repetir la sessió informativa de matrícula per als qui es matriculin més tard del 10 de setembre. Contacteu amb la secretària acadèmica per obtenir la manera d'accedir-hi.

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a la Secretaria de Gestió Acadèmica del Campus Sescelades, unitat de matrícula: matricula.scs@urv.cat

Recordeu que els estudiants del GADE+GTDAWiM haureu de dirigir les qüestions sobre matrícula a la Secretaria de Gestió Acadèmica del Campus Bellissens, unitat de matrícula: matricula.scb@urv.cat

Pujar

· · ·

Calendari acadèmic, horaris de classe i calendaris d'exàmens de l'ETSE

A la web de l'Escola podreu trobar informació actualitzada del calendari acadèmic, dels horaris de classe i dels calendaris d'exàmens. Us recomanem que reviseu la informació tot just abans de l'inici de les classes, ja que hi poden haver variacions.

Per qualsevol altre dubte, suggeriment o queixa, sempre ens podeu contactar a través de la Bústia de contacte.

Pujar

· · ·

Credencials institucionals URV

ÉS MOLT IMPORTANT que:

 1. Activeu el correu electrònic i l'accés al Campus Virtual
 2. Consulteu sovint el correu d'estudiant URV
 3. Feu tots els tràmits a través d'aquest correu URV

Quan us hàgiu matriculat, la URV us assignarà un usuari i una adreça de correu electrònic, que estaran disponibles aproximadament 24h després de fer efectiva la matrícula. La informació se us enviarà a l'adreça electrònica que heu informat.

L'usuari us dona accés, entre altres coses, a la intranet de la URV, intranet de l'ETSE i al Campus Virtual Moodle. L'adreça de correu us dona accés a una bústia electrònica, on rebreu tots els comunicats oficials des de la URV i el professorat.

Codi d'Usuari i Claus d'accés inicials El codi d'usuari és el vostre NIF/NIE/Passaport (NIF format 12345678-A) i la clau d'accés inicial serà la data de naixement en format DD-MMM-AA. Exemple: 02-MAI-78. El mes MMM pot ser GEN, FEB, MAR, ABR, MAI, JUN, JUL, AGO, SET, OCT, NOV, DES.

Adreça de correu electrònic Normalment té el format nom.cognom@estudiants.urv.cat (amb petites variacions segons la casuística del nom de l'estudiant) i la mateixa clau d'accés que l'usuari URV.

Pujar

· · ·

Jornada d'acollida de l'ETSE

El dilluns 14 de setembre es realitzarà la Jornada d'Acollida (assistència obligatòria) a l'ETSE per a les següents titulacions:

 • GEB: Grau d'Enginyeria Biomèdica
 • GEE: Grau d'Enginyeria Elèctrica
 • GEEIiA: Grau d'Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica
 • GEI: Grau d'Enginyeria Informàtica
 • GESST: Grau d'Enginyeria de Sistemes i Serveis de Telecomunicació
 • GTDAWIM: Grau de Tècniques de Desenvolupament d'Aplicacions Web i Mòbils
 • GEE+GEEIA: Doble titulació de Grau d'Enginyeria Elèctrica i Electrònica Industrial i Automàtica
 • GEB+GESST: Doble titulació de Grau d'Enginyeria Biomèdica i Enginyeria de Sistemes i Serveis de Telecomunicacions

La Jornada d'Acollida per la resta d'ensenyaments la gestionen altres centres:

 • GEI+BioT: Doble titulació de Grau d'Enginyeria Informàtica i Biotecnologia
  serà els dies 28 i 29 de setembre, gestionat per la Facultat d'Enologia. De totes maneres, podeu assistir a la del GEI per començar a entrar en contacte amb l'ETSE.
 • GADE+GTDAWiM: Doble titulació de Grau d'Administració i Direcció d'Empreses i Tècniques de Desenvolupament d'Aplicacions Web i Mòbils
  serà els dies 28 i 30 de setembre, gestionat per la Facultat d'Economia i Empresa

IMPORTANT:

La Jornada d'Acollida és una activitat que té com objectiu orientar-vos en el funcionament del centre i la Universitat en general. Forma part del pla d'acció tutorial de l'ETSE, que inclou les sessions de tutoria acadèmica a les que haureu d'assistir durant la vostra carrera i per aquest motiu té caràcter obligatori.

PROGRAMA DE LA JORNADA D'ACOLLIDA

Hora Activitat
10:00 - 11:00 Presentació del Centre i de la titulació
11:10 - 11:25 Què pot fer el Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació per vosaltres?
11:30 - 12:00 Què pot fer el Servei Lingüístic de la URV per vosaltres? Què necessiteu al Grau?


A causa de l'emergència sanitària provocada per la COVID-19, aquest curs 2020-21 la jornada d'acollida constarà d'una sessió virtual.

Sales online per a la jornada d'acollida

Els enllaços a les sales es faran públics el dia 14 de setembre

Per a qualsevol necessitat de contactar amb el centre per a qualsevol dubte o aclariment, que no sigui sobre la matrícula, us podeu adreçar a l'Oficina de Suport a la Direcció: osd.etse@urv.cat

Pujar

· · ·

Classes de síntesi de l'ETSE

Entre el dia 15 i 25 de setembre (ambdós inclosos) es realitzaran el que anomenem classes de síntesi (o curs zero), que pretenen sintetitzar els coneixements de Matemàtiques i Física que hauríeu de tenir assolits de la vostra etapa acadèmica anterior. A més, al Grau d'Enginyeria Biomèdica i Doble titulació de Grau d'Enginyeria Biomèdica i Enginyeria de Sistemes i Serveis de Telecomunicacions, s'afegeix la Química. Aquestes classes no suposen cap cost afegit a la matrícula.

A causa de la situació actual provocada per la COVID-19, aquestes classes seran totalment online. Un cop matriculats, al cap d'aproximadament un dia podreu accedir al Campus Virtual de la URV amb el vostre usuari i clau d'accés institucionals. Allí trobareu els dos/tres espais CURS ZERO, on tindreu tota la informació sobre el desenvolupament d'aquests cursos.

Els horaris d'aquestes classes són els següents:

Alumnes Grup Horaris
 • Doble grau GEI+BioT
 • Graus d'altres centres
A
8:00-9:45 Física
10:00-11:45 Matemàtiques
12:15-14:00 Química
 • GEB
 • Doble grau GESST+GEB
 • Graus d'altres centres
B
8:00-9:45 Matemàtiques
10:00-11:45 Química
12:15-14:00 Física
 • GEE
 • GEEIiA
 • GESST
 • Doble grau GEE+GEEIiA
 • GEI
 • GTDAWiM
 • Doble grau GADE+GTDAWiM
C
8:00-9:45 Física
10:00-11:45 Matemàtiques

Pujar

· · ·

Tutoria acadèmica de l'ETSE

El tutor/a és ún professor del centre que us permet disposar d'un suport continuat, per tal de donar resposta als problemes i necessitats relacionats amb la seva vida universitària.

L'assignació del tutor/a es fa als pocs dies de formalitzar la matrícula. Cada estudiant té assignat el mateix tutor/a mentre estigui matriculat al mateix Grau. Després de la matrícula tindreu accés al Campus Virtual, on podreu accedir al material de les assignatures i també a l'espai de Tutoria Acadèmica, des del qual podreu interactuar amb el vostre tutor/a.

Trobareu les dades de contacte del vostre tutor/a a la web del seu departament:

El vostre tutor/tutora es posarà en contacte amb vosaltres per concertar la primera sessió de tutoria, en la que us explicarà la utilitat de les tutories durant la vostra estada a la Universitat i podreu consultar tots els dubtes que tingueu en referència als ensenyaments de l'ETSE, el Campus, els aularis i laboratoris, els serveis que ofereix la URV, l'avaluació continua, etc. Habitualment hi haurà 3 sessions de tutoria durant el curs: a l'inici, al final del primer quadrimestre i al final de curs. A banda d'aquestes sessions, podeu contactar amb el tutor/tutora en qualsevol moment en què us sigui necessari. Durant la carrera podreu comentar a les sessions de tutoria temes com les assignatures optatives, la mobilitat a l'estranger, la realització de Pràctiques Externes, el desenvolupament del Treball Fi de Grau, etc.

Podeu trobar més informació en quant a les tutories aquí.

Pujar

· · ·

Inici de les classes de l'ETSE

El dia 28 de setembre s'iniciaran les classes de les assignatures de primer curs. A l'espai de cada assignatura del Campus Virtual, trobareu la informació de com seran les classes aquest curs marcat per la pandèmia de la COVID-19, que obliga a prendre mesures sanitàries sense precedents.

Cada assignatura té un horari per fer classes de teoria, de problemes i/o de laboratoris. Cada tipus de classe té assignat un nombre màxim d'assistents, quantitat que determina com es podrà fer aquest curs.

Noteu que abans de l'inici de curs, estan programades unes classes de síntesi del dia 15 al 25 de setembre.

Pujar

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari.
Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies. Més informació

D'acord