Universitat Rovira i Virgili

Benvinguda

L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) de la Universitat Rovira i Virgili és un centre integral de les tecnologies relacionades amb l'enginyeria i les disciplines científiques afins.

La vocació de l'ETSE és contribuir de manera palpable a la millora del seu entorn socio-econòmic mitjançant la formació de nous enginyers i enginyeres. Tanmateix, l'horitzó d'actuació de l'ETSE no es restringeix a l'entorn més proper, sinó que té ambició de projectar-se a l'àmbit internacional, tant pel que fa a la formació, la innovació, així com a intercanvis científics i projectes de recerca.

El nostre projecte docent té la vocació de l'actualització permanent, aspecte especialment necessari en l'àmbit de les tecnologies i les enginyeries, per la qual cosa una de les nostres màximes prioritats és mantenir un contacte permanent i eficaç amb la indústria i els serveis del sector de les TIC.

Per aconseguir les nostres finalitats, comptem amb unes instal·lacions modernes, amb un clima de comunicació personalitzada i fluida entre estudiants i professors, i amb una docència i investigació de qualitat, reconegudes per un bon nombre d'indicadors internacionals.

Us convidem a venir a comprovar-ho i a gaudir-ne!!!

Foto del director de l'ETSE

Àngel Cid Pastor

Director de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria