Universitat Rovira i Virgili

Mobilitat

L'ETSE té un fort compromís amb la internacionalització de la seva activitat, tant de docència com de recerca, en una estratègia alineada amb la política de la URV que es concreta a la Visió Internacional URV 2025.

Aquest compromís s'articula en les següents línies estratègiques:

Cal destacar que el Grau en Enginyeria Elèctrica (GEE) i el Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automática (GEEIiA) han renovat recentment el segell europeu EUR-ACE, i el Grau en Enginyeria Informàtica (GEI) ha renovat el segell europeu Euro-INF fins al juliol de 2028. Aquests segells confirmen que les tres titulacions es trobe al més alt nivell de qualitat exigit per les normatives europees.

Entre les competències que cada cop busquen més les empreses a l'hora de contractar titulats estan la de desenvolupar-se correctament en ambients internacionals i la de saber adaptar-se a situacions noves. Una de les millors formes d'aconseguir aquestes competències és cursar part dels estudis en una altra universitat, a poder ser estrangera.

Aquesta mobilitat a la URV ve gestionada a través de l'I-Center on us podran informar de tots els detalls sobre els diferents programes (calendaris, terminis, convocatòries,...)


Informes d'Internacionalització

En el marc del compromís de millora contínua de l'ETSE, des del curs 2020-21 l'Escola elabora un informe per tal de recollir i avaluar les accions d'internacionalització i mobilitat, a fi de proposar accions de millora cada curs acadèmic.


Pràctiques externes a l’estranger

Les Pràctiques Externes a l'estranger les gestiona directament l'I-Center. Algunes empreses que fan ofertes o han tingut prèviament estudiants del nostre centre són:


Més informació i contacte

A l'ETSE hem designat un coordinador de mobilitat per a cada titulació als que podeu acudir per a que us recomanin una destinació concreta en funció de les vostres necessitats i que us ajudaran a triar les assignatures a cursar durant la mobilitat.

Si no podeu optar a fer mobilitat a una altra Universitat, hi ha la possibilitat de participar en el Programa Mentor que us permetrà interactuar amb estudiants estrangers.

Experiències de mobilitat

image
Núria Lladós i Paula Camargo - GEIBio - Suècia

image
Miquel Buxons - GEI - Itàlia

image

image

image

image

Més experiències...

Programa Mentor

image

Programa Europe-Colorado & Balsells

image