Universitat Rovira i Virgili

CAT   ESP   ENG  

Benvinguda del director de la ETSE


foto director

Domènec Puig i Valls

Director de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria


L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) de la Universitat Rovira i Virgili pretén ser un centre integral de les tecnologies de la informació i de les comunicacions (TIC), enteses en el seu sentit més ampli, des de la informàtica fins a l'electricitat, l'electrònica i l'automàtica, passant per la telemàtica.

La vocació de l'ETSE ha estat generar professionals i coneixements que puguin contribuir de manera palpable a la millora de l'entorn socioeconòmic. L'horitzó d'actuació de l'ETSE no es restringeix a l'entorn més proper, sinó que té ambició de projectar-se a tot l'àmbit europeu, tant pel que fa a intercanvis d'estudiants, com a intercanvis científics i a projectes de recerca.

El nostre projecte docent pretén ser sempre actual, cosa especialment difícil en les enginyeries, per la qual cosa una de les nostres màximes prioritats és mantenir un contacte permanent i eficaç amb la indústria i els serveis en el sector de les TIC.

Per aconseguir les nostres finalitats, comptem amb unes instal·lacions punteres, amb un clima de comunicació personalitzada i fluida entre estudiants i professors, i amb una docència i investigació fetes amb entusiasme, qualitat i visió de futur. Us convidem a venir a comprovar-ho i a gaudir-ne.


Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari.
Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies. Més informació

D'acord