Universitat Rovira i Virgili

CAT   ESP   ENG  

Benvinguda del director de la ETSE


Foto del director de l'ETSE

Xavier Vilanova Salas

Director de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria


L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) de la Universitat Rovira i Virgili és un centre integral de les tecnologies relacionades amb l'enginyeria i les disciplines científiques afins.

La vocació de l'ETSE és contribuir de manera palpable a la millora del seu entorn socio-econòmic mitjançant la formació de nous enginyers i enginyeres. Tanmateix, l'horitzó d'actuació de l'ETSE no es restringeix a l'entorn més proper, sinó que té ambició de projectar-se a l'àmbit internacional, tant pel que fa a la formació, la innovació, així com a intercanvis científics i projectes de recerca.

El nostre projecte docent té la vocació de l'actualització permanent, aspecte especialment necessari en l'àmbit de les tecnologies i les enginyeries, per la qual cosa una de les nostres màximes prioritats és mantenir un contacte permanent i eficaç amb la indústria i els serveis del sector de les TIC.

Per aconseguir les nostres finalitats, comptem amb unes instal·lacions modernes, amb un clima de comunicació personalitzada i fluida entre estudiants i professors, i amb una docència i investigació de qualitat, reconegudes per un bon nombre d'indicadors internacionals.

Us convidem a venir a comprovar-ho i a gaudir-ne!!!


Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari.
Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies. Més informació

D'acord