Sobre la First Lego League

Què ès la First Lego League?


Visió: “Transformar la nostra cultura, creant un món on la ciència i la tecnolgia siguin reconegudes, i on els joves somïin convertir-se en herois de la ciència i la tecnolgia.”

Dean Kamen, Founder

Missió: La millor forma de resumir FIRST LEGO League és dir que és un programa de creació robòtica per a joves de 9 fins a 16 anys, el qual està designat per motivar els joves amb ciència i tecnologia, i ensenyar-los importants valors i coneixements. FLL pot ser realitzat en una classe, però no fou dissenyat amb aquest propòsit. Els equips, formats per deu nens amb almenys un entrenador adult, poden també provenir d'un club o organització preexistent, extraescolar, o simplement ser un grup d'amics que desitgen fer alguna cosa increïble.
Contràriament a la creença popular, els entrenadors no necessiten cap experiència tècnica. A la FLL, els nens fan la feina! I la feina es programar un robot autònom (fent servir el LEGO® MINDSTORMS® robot set) per puntuar sobre temàtica preestablerta, creant una solució innovadora a un problema com part del seu projecte, sempre seguint els valors de la FLL. Aquests tres elements – el Robot Game, el projecte i els valors de la FLL- comprenen el que anomenem el desafiament anual. Com qualsevol altre "esport" organitzat, els equips també creen una identitat, i passen per aventures junts.
Estigues connectat!

No et perdis cap detall del que ha passat a la FLL de Tarragona i participa en les nostres xarxes socials!

Mira els vídeos!

Ja estan actualitzats els vídeos de la jornada, mira els equips defensant el seu projecte i durant la competició!
Accedeix al canal de vídeos