Edició 2020

Repte


Repte First Lego League: "CITY SHAPER"

Construïm millors entorns on viure-hi i treballar

Cada temporada FIRST LEGO League convida als equips a descobrir la diversió i l'emoció per la ciència i la tecnologia proposant un desafiament global relacionat amb una problemàtica del món real.

En el Repte CITY SHAPER, el vostre equip observarà com les ciutats i els edificis creixen, evolucionen i canvien. Junts creareu solucions innovadores per a construir un entorn on viure i treballar que perduri en el temps, utilitzant les eines i la tecnologia d'avui.


Repte Junior FIRST LEGO League: "BOOMTOWN BUILD"

Construïm millors entorns on viure-hi i treballar

El Repte d'aquesta temporada acompanya el vostre equip a Boomtown, una ciutat on explorareu les necessitats i els reptes de la comunitat. Observant el vostre entorn, fareu servir la imaginació per resoldre un problema i crear un edifici on sigui més fàcil i agradable viure-hi i també conviure amb els altres.

Com cada any, FIRST LEGO League Jr. planteja un nou i emocionant repte amb la finalitat de fomentar la creativitat dels nens i nenes d’entre 6 a 9 anys.

Els equips hauran d’investigar sobre una problemàtica real i després presentaran a través d’un pòster il·lustratiu, i aprendran sobre màquines simples construint un model fet a partir d’elements LEGO amb una part motoritzada. Els equips es guiaran a través dels Valors FIRST, celebrant el descobriment, el treball en equip i el Professionalisme Cordial.
Estigues connectat!

No et perdis cap detall del que ha passat a la FLL de Tarragona i participa en les nostres xarxes socials!

Mira els vídeos!

Ja estan actualitzats els vídeos de la jornada, mira els equips defensant el seu projecte i durant la competició!
Accedeix al canal de vídeos