Edició 2019

Repte


Repte First Lego League: "INTO ORBIT"

En el repte INTO ORBIT els equips FIRST LEGO League viatjaran a l'espai.

La temporada 2018/2019 INTO ORBITSM transportarà al teu equip a l'espai, on explorareu, desafiareu i innovareu en la gran extensió de l'espai.

FIRST® LEGO® League desafia als joves d'entre 10 i 16 anys a convertir-se en científics i enginyers i a pensar com a tal. Durant la temporada INTO ORBIT, els equips han de realitzar un Projecte Científic per a resoldre un problema real. A més, construiran i programaran un robot autònom utilitzant la tecnologia de LEGO® MINDSTORMS® per solucionar les missions del joc del robot.

Tot això ho faran a través del pilar fonamental de FIRST LEGO League: els Valors FIRST LEGO League, celebrant el descobriment, el treball en equip i la cortesia professional.

Comença a divertir-te amb el repte INTO ORBIT!


Repte Junior FIRST LEGO League: "MISSION MOON"

Uneix-te a la nostra missió a la 30a temporada de FIRST®! Descobreix el teu sentit de meravella durant la temporada 2018/2019 FIRST® LEGO® League Jr., MISSION MOONSM.

Tu i el teu equip us transportareu a un lloc on fareu les regles, aprendreu a desenvolupar-vos en un nou entorn i a explorar tot el que està al seu voltant.

Cada any, FIRST LEGO League Jr. presenta un nou i emocionant repte per a encendre la creativitat dels nens de 6 a 10 anys. Cada equip de fins a 6 nens comença l'exploració d'aquest tema del món real amb un exclusiu model LEGO® Education Inspire. Utilitzant aquest model com a punt de partida, dissenyen un nou model propi amb elements LEGO®. A mesura que treballen, aprenen habilitats bàsiques d'enginyeria i programació amb LEGO® Education WeDo i apliquen aquests conceptes per fer que el seu model es mogui. Els equips també documenten el seu treball i comparteixen el seu recorregut a través d'un equip Show Me Poster. Al llarg de la seva experiència, els equips operen sota els valors bàsics FIRST LEGO League Jr., que celebren el descobriment i el treball en equip.
Estigues connectat!

No et perdis cap detall del que ha passat a la FLL de Tarragona i participa en les nostres xarxes socials!

Mira els vídeos!

Ja estan actualitzats els vídeos de la jornada, mira els equips defensant el seu projecte i durant la competició!
Accedeix al canal de vídeos