Edició 2018

Repte


Repte First Lego League: "HYDRO DYNAMICS"

En el repte HYDRO DYNAMICS els equips FIRST LEGO League investigaran sobre el cicle humà de l'aigua

Aprendrem tot sobre el cicle humà de l'aigua - on i com trobar-la, transportar-la, fer-la servir i com disposar d'ella. Joves d'entre 10 i 16 anys s'endinsaran al món d'HYDRO DYNAMICS. Què podrem fer quan descobrim que succeeix amb la gestió de la nostra aigua?

FIRST® LEGO® League repta als joves a convertir-se en científics i enginyers i a pensar com a tals. A llarg de la temporada HYDRO DYNAMICS, els equips hauran de dur a terme un Projecte Científic per a resoldre un problema real relacionat amb la gestió de l'aigua. A més a més, construiran i programaran un robot autònom utilitzant la tecnologia de LEGO® MINDSTORMS® per a resoldre les missions del Joc del Robot.


Repte Junior FIRST LEGO League: "AQUA ADVENTURE"

Com cada any, FIRST LEGO League Junior planteja un nou i emocionant repte amb la finalitat de fomentar la creativitat dels nens i nenes d'entre 6 i 9 anys. Els equips hauran d'investigar sobre una problemàtica real (cicle humà de l'aigua) i després presentaran a través d'un pòster il·lustratiu, i aprendran sobre màquines simples construint un model fet a partir d'elements LEGO® amb una part motoritzada.
Estigues connectat!

No et perdis cap detall del que ha passat a la FLL de Tarragona i participa en les nostres xarxes socials!

Mira els vídeos!

Ja estan actualitzats els vídeos de la jornada, mira els equips defensant el seu projecte i durant la competició!
Accedeix al canal de vídeos