Edició 2017

Repte


Repte First Lego League: "Animal Allies"

En el repte Animal Allies els equips FLL es posaran a la pell dels animals. Què podem aconseguir quan ens ajudem els uns als altres?

Per aquest repte hem de pensar en persones i animals com aliats en l'intent de trobar una vida millor per a tots. Algunes vegades, les persones ajuden als animals, i altres, els animals ajuden a les persones. La missió d'aquest any és millorar les nostres interaccions amb els animals, esperant que sigui el millor per a tots.

FIRST LEGO League desafia els joves a pensar com a científics i enginyers. Durant la temporada Animal Allies els equips resoldran un problema real relacionat amb el món animal en el Projecte científic. A més construiran i programaran un robot autònom utilitzant la tecnologia de LEGO MINDSTORMS per resoldre una sèrie de missions al Joc del Robot.


Repte Junior FIRST LEGO League: "Creature Craze"

Els Entrenadors guiaran als equips a través de les fases Exploreu!, Creeu! i Compartiu!

FIRST LEGO League Junior (FLL) presenta un nou i emocionant desafiament per fomentar la creativitat dels més joves. Mentre exploren sobre una problemàtica real, els equips aprenen sobre màquines simples construint un model d'elements LEGO amb una part motoritzada. També aprendran a presentar la informació a través d’un pòster il·lustratiu.

Al llarg de l’experiència, els equips es guiaran pels Valors FLL, celebrant el descobriment, el treball en equip i la cortesia professional.
Estigues connectat!

No et perdis cap detall del que ha passat a la FLL de Tarragona i participa en les nostres xarxes socials!

Mira els vídeos!

Ja estan actualitzats els vídeos de la jornada, mira els equips defensant el seu projecte i durant la competició!
Accedeix al canal de vídeos