Edició 2016

Repte


Repte First Lego League: "Trash Trek"

Buscar noves formes de gestionar els residus

En el repte Trash Trek els equips FLL exploraran el fascinant món dels residus. Des de la recol·lecció, a la classificació i la reutilització intel·ligent.

Es pot aprofitar molt més dels residus del que sembla.

FIRST LEGO League desafia els joves a pensar com a científics i enginyers. Durant la temporada Trash Trek, els equips resoldran un problema real relacionat amb la gestió de residus en el Projecte científic. A més construiran i programaran un robot autònom utilitzant la tecnologia de LEGO MINDSTORMS per resoldre una sèrie de missions en el Joc del robot.


Repte Junior FIRST LEGO League: "Waste Wise"

En el repte Waste Wise els equips descobriran que llençar alguna cosa a les escombraries és només el principi. Des de la recol·lecció, a la classificació i la reutilització intel·ligent.

Junior FIRST LEGO League (FLL) presenta un nou i emocionant repete per fomentar la creativitat dels més joves. Mentre exploren sobre una problemàtica real, els equips aprenen sobre màquines simples construint un model d'elements LEGO amb una part motoritzada. També aprendran a presentar la informació a través d'un pòster il·lustratiu.

Al llarg de l'experiència, tots els equips es guiaran pels Valors FLL, celebrant el descobriment, el treball en equip i la cortesia professional.
Estigues connectat!

No et perdis cap detall del que ha passat a la FLL de Tarragona i participa en les nostres xarxes socials!

Mira els vídeos!

Ja estan actualitzats els vídeos de la jornada, mira els equips defensant el seu projecte i durant la competició!
Accedeix al canal de vídeos