Universitat Rovira i Virgili

CAT   ESP   ENG  

Vídeos ETSE

Acte de Graduació de l'ETSE 2018

El 6 de juliol de 2018 es va celebrar l'Acte de Graduació dels estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria. Es van graduar 80 estudiants dels graus i màsters del nostre centre.
Grau d'Enginyeria Elèctica - GEE

El Grau d'Enginyeria Elèctrica et proporciona les eines per millorar les condicions del planeta. T'ajuda a conèixer i saber utilitzar les energies renovables i les tecnologies mediambientals, minimitzant, d'aquesta manera, l’impacte ambiental.
Màster en Enginyeria Industrial - MEI

El Màster en Enginyeria Industrial (MEI) t'habilita per exercir com a enginyer industrial o enginyera industrial i està estructurat en 120 ECTS. Aquesta professió té una gran tradició i reconeixement al nostre país, ja que la seva capacitat per integrar tecnologies i dissenyar, mantenir i gestionar processos industrials es manifesta en una alta demanda en el mercat laboral.


Grau en Tècniques de Desenvolupament d'Aplicacions Web i Mòbil - GTDAWIM

Amb el Grau en Tècniques de Desenvolupament d'Aplicacions Web i Mòbil es vol cobrir la forta demanda del mercat laboral. És un món apassionant on la tecnologia va de la mà de la creativitat.
Grau d'Enginyeria Biomèdica - GEB

El Grau d'Enginyeria Biomèdica (GEB) té com objectiu formar enginyers especialitzats en les tecnologies de la informació i les comunicacions, amb la finalitat d'aportar solucions tecnològiques als àmbits de la salut i la biomedicina. S'imparteix a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la URV, amb la col·laboració de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.
Technical English

Aquests videos són mostres de presentacions orals dels estudiants de l'ETSE. Inclouen una varietat de temes relacionats amb l'enginyeria i poden donar una idea del nivell d'anglès de molts dels nostres estudiants.
Premi Google Women Techmakers 2017 a Jordina Torrents Barrena

El 16 de maig de 2017, l'exestudiant d'Enginyeria Informàtica de l'ETSE Jordina Torrents Barrena, va rebre el premi d'abast internacional Google Women Techmakers 2017.
Dtto és el robot modular d'Alberto Molina

Alberto Molina, titulat del grau d'Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la URV, va guanyar el premi Hackaday 2016 amb el seu robot Dtto, que va iniciar com a treball de final de grau. Es tracta d'un premi que es lliura a Pasadena (Califòrnia) i que en aquesta edició va comptar amb més de mil projectes presentats.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari.
Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies. Més informació

D'acord