Universitat Rovira i Virgili

CAT   ESP   ENG  


Més notícies

Notícia

GDG DevFest

09-11-2012 |

Els GDG DevFest són jornades tècniques entorn les tecnologies Google que es realitzen a més de 50 localitzacions per tot el món. Els GDG DevFest apleguem desenvolupadors de les tecnologies Google on es realitzen xerrades tècniques dels últims avanços en Android, Google TV, Google APIs, Web Development i ús del Cloud. Tanmateix, als GDG DevFest es realitzen hackatons, code labs i altres activitats orientades a experts que volen aprofundir més en els seus coneixements.

Aquest any, es realitza el GDG DevFest BCN a l'espai Citilab de Cornellà el proper dia 9 de Novembre. A les jornades s'aplegaran més de 300 desenvolupadors a unes jornades que s'extendran de les 9:00 del matí a les 19:00h. Tanmateix, aquest any comptem amb la presència d'en Ido Green (Developer Advocate for Google) que és expert en Google Chrome, HTML5, dart, entre altres que realitzará un parell de xerrades al GDG DevFest BCN.

Es pot obtenir més informació sobre les conferències ofertes durant les jornades a la plana oficial del GDG Tarragona http :// www . gdgtarragona . net o contactant amb l'organització a través del correu electrònic conferencias2012@gdgtarragona.net.
Les inscripcions gratuïtes al GDG DevFest BCN es realitzaran mitjançant el portal web http://www.devfest.info/

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari.
Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies. Més informació

D'acord