Universitat Rovira i Virgili

CAT   ESP   ENG  


Més notícies

Notícia

Curs de Domòtica Pràctica i eficiència energètica.

03-07-2012 | Universitat d'estiu de la URV.

Objectius

L’objectiu principal del curs és donar una visió des de zero i de forma entenedora i molt actualitzada dels sistemes domòtics i de com es realitza un projecte d’automatització i eficiència energètica. El curs partirà d’un enfocament acadèmic i generalista de què és la domòtica, quins sistemes engloba i quines tecnologies existeixen al mercat, donant pas posteriorment a una visió més professional, mostrant amb exemples i exercicis reals (pràctiques amb equips de domòtica) com es realitza un projecte domòtic i quins productes comercials existeixen. El curs estarà impartit per professors de la URV i de l’empresa PENTADOM Edificios Inteligentes.


A qui va adreçat?

El curs s’adreça a estudiants d’enginyeria i arquitectura, a arquitectes, enginyers, instal·ladors i professionals en general que vulguin adquirir i/o ampliar coneixements sobre els sistemes i projectes de domòtica.


Dates, lloc, continguts i informació


Dates: del 3/7/2012 al 6/7/2012. Total: 30 hores

Lloc: Sala de Graus de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) de la Universitat Rovira i Virgili: http://www.etse.urv.cat

Matrícula i preus:
http://www.urv.cat/estudis/universitat_estiu/info_general.html

Tota la informació dels continguts i horaris del curs, així com la inscripció telemàtica es poden trobar en el següent link:

https://afc.urv.cat/pls/uestiu/urv_web.fitxa_curs?p_codi=600463&p_ana=2011

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari.
Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies. Més informació

D'acord