Universitat Rovira i Virgili

CAT   ESP   ENG  


Més notícies

Notícia

Jornades Google I/O a Reus

27-06-2012 | Els dies 27 i 28 de Juny

El Google I/O és un esdeveniment que cada any es celebra a la ciutat de San Francisco, als Estats Units, on aplega milers de desenvolupadors i empreses del sector de la tecnologia. El Grup de Desenvolupadors Google de la província de Tarragona (GDG Tarragona) organitzem els propers dies 27 i 28 de Juny, a la ciutat de Reus, el Google I/O Extended 2012. L'event tindrà lloc a la Fira de Reus, situada al Tecnoparc, i permetrà viure l'experiència Google Developers a les nostres contrades.

L'acte vol aplegar als desenvolupadors de diverses tecnologies i disciplines Google, compartir inquietuds o experiències amb nous desenvolupadors i donar resposta als diferents dubtes que puguin sorgir durant les transmissions.

En aquestes jornades podràs conèixer altres desenvolupadors, parlar amb gent amb les mateixes inquietuds, participar als tallers tècnics/xerrades tècniques i veure les sessions en directe del Google I/O 2012 al mateix temps que es realitzen a San Francisco.
Entre altres coses es coneixeran les novetats respecte a la nova tablet de Google, el nou sistema operatiu per smartphones Android (Jelly Bean), Google TV, Google Maps, Google+, HTML5 i moltes més, acompanyades de sessions tècniques que mostraran noves funcionalitats i capacitats.

Consulta tots els detalls i horaris de les jornades a l'arxiu adjunt.

Document

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari.
Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies. Més informació

D'acord