Universitat Rovira i Virgili

CAT   ESP   ENG  


Tornar

Graus

Repetició d'assignatures entre quadrimestres

En aquest pla de repetició intervenen les assignatures següents:

Assignatures 1Q:

  • - Física I
  • - Anàlisi Matemàtica I
  • - Fonaments de Programació

Assignatures 2Q:

  • - Física II
  • - Anàlisi Matemàtica II
  • - Fonaments de Computadors

Observacions genèriques

S'ha de tenir en compte que qualsevol modificació de matrícula posterior al període ordinari implica el pagament de la taxa de modificació de matrícula i l'import dels crèdits de l'assignatura amb el recàrrec de repetició.

Així mateix, també té implicacions a nivell de les beques del MECD o d’Equitat que podeu llegir a la sol·licitud. Per qualsevol dubte us podeu adreçar al Servei de Gestió Acadèmica situat a Campus Catalunya (telèfon de contacte 977 55 86 14).

Repetició d'assignatures del 1Q

Qui ho pot demanar:

Els estudiants que no superin durant el 1Q alguna de les assignatures següents: Fonaments de Programació, Física I i/o Anàlisi Matemàtica I, podran sol·licitar tornar-les a matricular al 2Q en el grup T4. En aquest cas, és recomanable que desmatriculin alguna de les assignatures següents del 2Q: Fonaments de Computadors, Física II i Anàlisi Matemàtica II.

Com demanar la repetició:

Presentant el Formulari de sol·licitud a la Secretaria de Campus. Per preparar la sol·licitud, s’ha de visitar el tutor/a, que aconsellarà i ha de donar el vistiplau a la proposta de canvis.

Termini:

Aquest tràmit s'ha de fer en el període de modificació de matrícula que és del 5 al 15 de febrer. Però cal confirmar les dates exactes d'aquest curs al següent enllaç:
http://www.urv.cat/ca/estudis/graus/tramits

Repetició d'assignatures del 2Q

Qui ho pot demanar:

Els estudiants que el curs anterior van suspendre o desmatricular les assignatures següents: Fonaments de Computadors, Física II i/o Anàlisi Matemàtica II, podran matricular-les al 1Q.

Com demanar la repetició:

No hi ha formulari.

Els repetidors que han suspès alguna de les assignatures esmentades hauran de triar directament el grup T4 de repetició durant la seva matrícula de manera ordinària.

Per altra banda, els estudiants que el curs anterior van desmatricular-les, hauran de triar inicialment un grup del 2Q i, fins a un màxim de cinc dies naturals després d'haver efectuat la matrícula, hauran de demanar a la Secretaria de Campus que els facin el canvi al grup T4 (que correspondrà al 1Q). Aquesta modificació no comportarà taxes econòmiques.

Termini:

Període ordinari de matrícula juliol/setembre.

Observació final

Finalment, si les assignatures del 2Q (Física II, Anàlisi Matemàtica II i Fonaments de Computadors) han estat matriculades al 1Q i no han estat superades, igualment es podrà sol·licitar repetir-les en els grups ordinaris del 2Q, tot presentant el Formulari de sol·licitud a la Secretaria de Campus, en el període de modificació de matrícula, del 5 al 15 de febrer. Cal confirmar les dates exactes d'aquest curs a l'enllaç següent:
http://www.urv.cat/ca/estudis/graus/tramitsAquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari.
Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies. Més informació

D'acord