Universitat Rovira i Virgili

CAT   ESP   ENG  


Tornar

Graus

Repetició d'assignatures entre quadrimestres

PROCEDIMENT D'APLICACIÓ

Repetició d'assignatures al 2Q

Formulari de sol·licitud

Assignatures 1Q:

  • - Anàlisi Matemàtica I
  • - Física I
  • - Fonaments de Programació

Qui ho pot demanar:

Els estudiants que no hagueu superat durant el 1Q alguna de les assignatures següents: Fonaments de Programació, Física I i/o Anàlisi Matemàtica I, podeu sol·licitar tornar-les a matricular al 2Q presentant el formulari que hi ha més amunt. És recomanable que desmatriculeu alguna de les assignatures següents del 2Q: Fonaments de Computadors, Física II i Anàlisi Matemàtica II. Per preparar la sol·licitud heu de visitar al vostre tutor/a que us aconsellarà i ha de donar el vistiplau a la vostra proposta de canvis.

Assignatures 2Q:

  • - Física II
  • - Anàlisi Matemàtica II
  • - Fonaments de Computadors

Els alumnes que vulgueu cursar durant el 2Q les assignatures següents: Fonaments de Computadors, Física II i Anàlisi Matemàtica II, podeu sol·licitar matricular-les/repetir-les en els grups ordinaris de 2Q. Per fer la petició heu d’emplenar el formulari que trobareu més amunt i que requereix la signatura del vostre tutor/a.

Termini:

Aquest tràmit s'ha de fer en el període de modificació de matrícula que és del 5 al 15 de febrer. Però confirmeu les dates exactes d'aquest curs al següent enllaç:
http://www.urv.cat/ca/estudis/graus/tramits

Observacions:

Tingueu en compte que totes aquestes modificacions de matrícula impliquen el pagament de la taxa de modificació i la taxa de repetició de l'assignatura o assignatures que matriculeu.

Així mateix, també té implicacions a nivell de les beques del MECD o d’Equitat que podeu llegir a la sol·licitud. Per qualsevol dubte us podeu adreçar al Servei de Gestió Acadèmica situat a Campus Catalunya (telèfon de contacte 977 55 86 14).Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari.
Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies. Més informació

D'acord