Universitat Rovira i Virgili

CAT   ESP   ENG  


Tornar

Graus

Repetició d'assignatures entre quadrimestres

PROCEDIMENT D’APLIACIÓ

Repetició d'assignatures al 2Q

Formulari de sol·licitud

Assignatures 1Q:

  • - Anàlisi Matemàtica I
  • - Física I
  • - Fonaments de Programació

Qui ho pot demanar:

Els estudiants que no hagueu superat durant el 1Q alguna de les assignatures següents: Fonaments de Programació, Física I i/o Anàlisi Matemàtica I, podeu sol·licitar tornar-les a matricular al 2Q presentant el formulari que hi ha més amunt. És recomanable que desmatriculeu alguna de les assignatures aparellades del 2Q (Fonaments de Computadors, Física II i Anàlisi Matemàtica II). Per preparar la sol·licitud heu de visitar al vostre tutor que us aconsellarà i ha de donar el vistiplau a la vostra proposta de canvis.

Assignatures 2Q:

  • - Física II
  • - Anàlisi Matemàtica II
  • - Fonaments de Computadors

Els alumnes que hagueu cursat durant el 1Q alguna les assignatures següents: Fonaments de Computadors, Física II i Anàlisi Matemàtica II, i no l’hagueu superat, podeu sol·licitar tornar a matricular les assignatures en els grups ordinaris de 2Q. Per fer la petició heu d’emplenar el formulari que trobareu més amunt i que requereix la signatura del vostre tutor.

Termini:

Aquest curs excepcionalment, podeu presentar la sol·licitud fins al dia 22 de febrer, encara que us recomanem tramitar-la al mes aviat possible. Tingueu en compte que la resta de modificacions de matrícula s’han de tramitar en el termini ordinari (del 5 al 15 de febrer).

Observacions:

Tingueu en compte que totes aquestes modificacions de matrícula impliquen el pagament de l’import dels crèdits amb el recàrrec per repetició d’assignatures. En el cas que desmatriculeu alguna assignatura també se us farà la corresponent devolució.

Així mateix, també té implicacions a nivell de les beques del MECD o d’Equitat que podeu llegir a la sol·licitud. Per qualsevol dubte us podeu adreçar al Servei de Gestió Acadèmica situat a Campus Catalunya (telèfon de contacte 977 55 86 14).Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari.
Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies. Més informació

D'acord