Universitat Rovira i Virgili

CAT   ESP   ENG  


Tornar

Graus

Doble titulació de Grau d'Enginyeria Informàtica i Biotecnologia

Un dels camps més prominents i amb més impacte científic i laboral en els darrers temps de la biotecnologia és la denominada biotecnologia in-silico. Aquesta es caracteritza per la utilització de tecnologies informàtiques en processos biotecnològics. Estretament relacionat amb aquest àmbit, la bioinformàtica o biologia computacional utilitza sistemes informàtics per a l'anàlisi, modelat, simulació, i creació en biologia.

Dintre d'aquesta realitat global, a nivell de tot Catalunya s'està posant en marxa tota una infraestructura institucional, empresarial i universitària adreçada a convertir el nostre país en un referent mundial en bioinformàtica i biotecnologia. Aquesta iniciativa, liderada per Biocat (www.biocat.cat) i recolzada per la Societat Catalana de Biologia (SCB) i la plataforma Bioinformàtics Barcelona (BiB) de la qual la Universitat Rovira i Virgili en forma part, està cristal·litzant en un moviment aglutinador i integrador on la figura de professionals amb doble formació universitària en processos biotecnològics i enginyeria informàtica és necessària.

Una revisió inicial de l'oferta de dobles titulacions a les universitats catalanes deixa palesa la carència, avui en dia, d'una oferta de doble titulació en enginyeria informàtica i biotecnologia. Se'ns presenta doncs una oportunitat d'organitzar una doble titulació amb gran projecció professional i científica i, alhora, ser la primera universitat catalana que ho fa.

Branca: Ciències i Enginyeria i Arquitectura
Durada mínima: 5 anys
Places: 10
Horari (1r curs): Matí i tarda
Llengües utilitzades: Català, Castellà i Anglès
Centre d'Impartició: Facultat d'Enologia (FE) i Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE)
Adreça electrònica de contacte: biogei@urv.cat

Accés al Pla d'estudis (Itineraris)

Professorat que imparteix docència a la titulació

Indicadors de seguiment

Més informació de l'ensenyament


Dades de contacte del responsable de l'ensenyament


Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari.
Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies. Més informació

D'acord