Universitat Rovira i Virgili

CAT   ESP   ENG  

LA NIT de les telecomunicacions i la informàtica


L'Auditori (Barcelona), de 18:30 a 22:30

La NIT és l’acte institucional pioner i de referència del sector de les Telecomunicacions i Tecnologies de la informació celebrat a Barcelona desde l’any 1995.

Està organitzada conjuntament per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF).

La NIT és el punt de partida de les activitats del sector a Barcelona i la primera trobada de networking de l’any entre professionals, empreses, administració pública, associacions i institucions del sector TIC, arribant aquest any a les 25ª edició. Aquest esdeveniment té un impacte directe sobre més de 5.000 professionals del sector TIC i esperem la participació de més 1000 persones.

L’esdeveniment és, a més a més, el marc de lliurament dels Premis de la NIT: Premi Salvà i Campillo a la Personalitat destacada, Premi Joan Clarke al/la CIO destacat/da, Premi Salvà i Campillo a l’Emprenedor/a, Premi Alan Turing al Compromís Social, Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC, així com l’entrega del Premi d’Honor de La Nit.

Elements relacionats

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari.
Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies. Més informació

D'acord