Canal de notícies


Ja podeu veure el vídeo de la FLL Reus 2016

09/04/2016

Mentre esperem la propera edició, aquí teniu el vídeo amb alguns dels millors moments de la 5º edició de la FLL Reus:


Streaming de la FIRST LEGO League 2016

06/02/2016

Per veure la 5a edició de la FLL Reus en streaming només cal que us connecteu com a convidats i amb el nick que vosaltres escolliu a: http://videoconferencia.urv.es/r55892760/

La FIRST LEGO League 2016 arriba per batre rècords

21/01/2016

Un any més, el torneig organitzat per la ETSE (Escola Tècnica Superior d'Enginyeria) de la URV tindrà lloc el 6 de febrer a les instal·lacions de la Fira de Reus. Aquest any l'esdeveniment compta amb un nou rècord de participació, concretament 32 equips procedents de 22 escoles i 10 poblacions diferents.

Ciència, robòtica, treball en equip i noves experiències són els ingredients que els joves de 10 a 16 anys de la FIRST LEGO League hauran de posar en pràctica durant la seva participació al torneig.

El repte d'aquest any: Trash Treck

Aquesta temporada el repte es basa en la gestió de residus. Els joves aspirants hauran de resoldre un problema real relacionat amb la gestió de les escombraries a la part de Projecte Científic. A més hauran d'elaborar un robot autònom utilitzant la tecnologia LEGO MINDSTORMS, que haurà de complir les missions corresponents a la fase de Joc del robot.

Les micro FLL ja estan en marxa

Aquests dies alguns dels centres educatius celebren les anomenades micro FLL amb l'objectiu de classificar els equips que finalment participaran a la fase provincial de Reus.
First Lego League TarragonaEstigues connectat!

No et perdis cap detall del que ha passat a la FLL de Tarragona i participa en les nostres xarxes socials!

Mira els vídeos!

Ja estan actualitzats els vídeos de la jornada, mira els equips defensant el seu projecte i durant la competició!
Accedeix al canal de vídeos